Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Január 31. 08:57, hétfő | PR
Forrás: (x)

A hajhullás nem tragédia, hanem megoldásra váró feladat!

A hajhullás nem tragédia, hanem megoldásra váró feladat!

A hajhullás világszerte milliókat érint. Teljesen normális, ha az első rá adott reakció a szomorúság, vagy éppen a kétségbeesés.

Viszont pánikolás helyett érdemes inkább mögénézni a tünetnek, lévén a hajhullás nem maga az ok, hanem legtöbbször kizárólag okozat. Tehát valami meghúzódik a mélyben, valami, ami ezt a válaszreakciót a szervezetből kiváltotta.

És mi van addig, míg nincs javulás?

A lelki indikátorok feltárása nem egyszerű folyamat, és nem is tartozik a kétperces hadműveletek közé. A fizikai okozók felderítése sem feltétlenül megy egy csapásra. Azaz az idő telik, még akkor is, ha amúgy hasznosan és tevékenyen. A népszerű Gettik termékek viszont a várakozással teli periódust megkönnyíthetik, sőt élettel, hajjal telivé varázsolhatják.

A hajnövekedés serkentése nem lehetetlen kihívás, csupán a megfelelő anyagok alkalmazására van szükség. Ha a tápláló összetevők adottak, akkor a hajhagymák stimulálása, egyúttal a hajnövekedés támogatása elkezdődhet. A készítmények kíméletesen, különösebb rákészülés és extra odakoncentrálás nélkül használhatóak. Az eredmények azt mutatják, hogy tíz próbálkozásból kilenc sikeres. S bár nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az ilyen módon elért hajnövekedés pusztán tüneti kezelés, attól még óriási a jelentősége. Mind lelki, mind fizikai értelemben. Az önértékelés visszatérésével, az önbizalom fokozódásával a generáló háttér is könnyebben megmutatkozhat.

Mi történik akkor, ha egyetlen készítmény sem segít?

Extrém esetben előfordulhat, hogy nincs más út, mint az egyre elterjedtebb hajbeültetés. Napjainkban már nem kell tartani ettől az eljárástól, de természetesen a döntés kellő elszántságot és felkészültséget igényel. Ez nem az a forgatókönyv, amihez érdemes ragaszkodni, ha más út is rendelkezésre áll. Úgy is mondhatnánk, hogy ha nincs más, csak ez az ösvény, akkor nem kérdéses az elindulás. A szakmai tanács- és segítségkérés még így sem átugorható, méghozzá a bizonytalanságok, félelmek elűzésének érdekében. A hajbeültetés tehát egy mérlegelésre érdemes opció: amikor semmi más nem segít, ajánlott emiatt szakorvoshoz fordulni.

A fotó forrása:
Nina Buday / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat