Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2021. Október 26. 14:47, kedd | Helyi

Abszolút Világbajnoki győzelem!

Abszolút Világbajnoki győzelem!

C.I.B.B. szövetség által Olaszország - Bergamoban megrendezett testépítő világbajnokságon Gasparics Zoltán világbajnoki címet szerzett Classic Bodybuilding kategóriában.

Emberfeletti extrém szárazságának és kitűnő formájának köszönhetően sikerült megnyernie az abszolút világbajnoki címet is. Ebben a kategóriában a különböző kategória világbajnokait vetik össze, közülük választanak ki egyet, aki a világbajnokok közül abszolút világbajnok lesz.

A dombóvári testépítő négy szövetségnél összesen kilenc világbajnoki, többszörös magyar, nemzetközi és abszolút bajnoki címmel rendelkezik.
Sikereit mindennemű támogatás és segítség nélkül érte el. Szponzoráció hiányában, úgy tűnik a sikeres őszi versenyszezonja most azonban abbamarad.

Címkék: testépítés

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 29. 15:02, hétfő | Helyi

Ünnepi ruhát öltött a város

Vasárnap délután elkezdődött az adventi ünnepkör köré szervezett programsorozat Dombóváron.

2021. November 29. 10:38, hétfő | Helyi

Gasparics Zoltán a Mr. Universe, a tizenegyszeres világbajnok!

A dombóvári testépítő az N.B.B.U.I. szövetség által Spanyolországban, Valenciában megrendezett 38. testépítő világbajnokságon szerezte legújabb világbajnoki győzelmét.

2021. November 26. 14:44, péntek | Helyi

Visnyei József Alapítványt hoztak létre Attalában

dr. Sipos Lajos szőlőnemesítő, Gölle Község Díszpolgára kéréssel fordult Bodó Imre dombóvári helytörténészhez, hogy vegye fel a kapcsolatot Attala község önkormányzatával egy alapítvány létrehozásával kapcsolatban.

2021. November 26. 11:05, péntek | Helyi

Drog az urnák között Tamásiban

A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott.