Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2023. Július 22. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az ellopott értékek nagy része előkerült

Az ellopott értékek nagy része előkerült

A dombóvári rendőrök gyorsan nyomára bukkantak annak a tolvajnak, aki egy helyi ház melléképületéből lopott el értékeket.

Egy helybéli férfi tett feljelentést a Dombóvári Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki 2023. július 12-én este nyolc óra és másnap reggel hat óra közötti időben a bekerített udvarban lévő melléképületéből lopott el különböző szerszámokat, alkatrészeket. A portára a kerítésen átmászva jutott be a tettes, majd a melléképület ajtajának üvegezését betörve az épületbe. Onnan eltulajdonított egy fúrógépet, a hozzá tartozó fúrószárakkal, valamint egy motor akkumulátorát, egy kulcskészletet és egyéb alkatrészeket, a sértettnek ezzel közel 250 ezer forint kárt okozva.

A helyi rendőrök széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek. A beszerzett személyleírás alapján hamarosan eljutottak egy 52 éves dombóvári férfihoz, akinek a lakásán meg is találtak egy, a melléképületből származó akkumulátort. Ezután a férfit elszámoltatták, majd gyanúsítottként hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tett. A kutatások során az ellopott értékek nagy része előkerült, azokat a napokban visszaadták a nyomozók a tulajdonosnak.

Az ügyben lopás bűntett elkövetése miatt folytatódik az eljárás.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:34, szerda | Helyi

Szúnyoggyérítést végeznek Dombóváron

Dombóvár területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre megelőzés céljából. Majd tervezetten egy hónapon belül megismétlésre kerül.

2024. Május 07. 08:24, kedd | Helyi

Dombóvár egyik legnagyobb sportolójára emlékeztek

Buzánszky Jenő 99 évvel ezelőtt, 1925. május 4-én született Újdombóváron.

2024. Május 06. 08:15, hétfő | Helyi

Szivárvány Óvoda családi délután a klímavédelem jegyében

A Dombóvári Szivárvány Óvoda családi délutánt tartott a klímavédelem jegyében április 26-án.

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.