Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2019. Június 04. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: Dombó Média

Dombóvári sikerek a váltófutó bajnokságban

Dombóvári sikerek a váltófutó bajnokságban

Június 2-án a zalaegerszegi Városi Sportcentrumban bonyolították le a 2019. évi Országos Váltófutó Bajnokságot, melyre a különböző korosztályokba a Dombóvári VASE öt csapata nevezett és ért el csodálatra méltó eredményeket.

Az újonc lányok 4x600 méteres távján kitűnő teljesítménnyel, új országos csúcsot elérve Nyers Ramóna, Szalay Zóra, Nyisztor Luca Lia és Zemán Zóra az aranyérmet szerezte meg.

A juniorok 4x100 méteres síkfutásában a Strijk Johanna Mária, Berényi Natália, Éva Viktória, Göblyös Csenge alkotta együttes az ötödik helyen végzett.
Az ifjúságiak mezőnyének 4x800 méterén az erejét nagyszerűen beosztó Stieb Kornélia, Esküdt Luca, Sarkadi Dorka Eszter, Tóth Lenke összeállítású alakulat - melyben mindenki megjavította az egyéni csúcsát - másodikként ért célba, amivel az ezüstmedáliát érdemelte ki.

A fiúknál a DOVASE atlétái az ifjúsági korcsoportban 4x100 méteren és 4x1500 méteren álltak rajthoz. Az előbbi számot követően a remek produkciót nyújtó Iberhardt Bence, Bíró Dávid, Kardos Bálint és Farkas Bence a dobogó második fokára léphetett. Az utóbbiban Esküdt Mihály, Szita Richárd, Bárány Kristóf, valamint Strijk Barnabás László negyedikként zárta a megmérettetést.

A sprinterek trénere Tarr Imre, a középtávfutók felkészítését Fazekas Gáspár és Halmainé Horváth Katalin edzők végzik.

Címkék: atlétika, DOVASE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.