Városlista
2024. június 2, vasárnap - Anita, Kármen

Hírek

2018. Február 11. 09:26, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mti

Hat kilogramm aranyat találtak a pénzügyőrök Röszkén

Hat kilogramm aranyat találtak a pénzügyőrök Röszkén

Csaknem hat kilogramm arany ékszert találtak a pénzügyőrök egy macedón férfi autójában a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vasárnap az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök a belépésre jelentkező férfi járművének szigorított ellenőrzésekor az autó átalakított alvázából csaknem hatszáz darab, különböző arany ékszert - gyűrűt, karperecet, karláncot, fülbevalót, medált, nyakláncot -, valamint 313 gramm, kis szemű, kötegelt arany nyakláncot találtak.

A mintegy 10 millió forint értékűre becsült ékszerszállítmányt lefoglalták, a járművet vezető férfi ellen a pénzügyi nyomozók költségvetési csalás miatt eljárást indítottak - tudatta az alezredes.

Fotó: illusztráció

Címkék: ékszer, gyűrű, röszke

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 02. 07:36, vasárnap | Kék hírek

Ötvenhárom embert őrizetbe vett a londoni rendőrség a döntő idején elkövetett rendbontások miatt

Ötvenhárom embert őrizetbe vett a londoni rendőrség a Wembley Stadionban rendezett szombat esti Bajnokok Ligája-döntő idején elkövetett rendbontások miatt.

2024. Május 28. 14:00, kedd | Kék hírek

Kiásta az iszapot a saját területén, megsértette a hulladékgazdálkodás rendjét

Egy 65 éves ercsi lakos 2023 májusában az egyik zánkai, közvetlen Balaton-parti ingatlanon engedély nélkül gépi földmunkavégzést folytatott.

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2024. Május 28. 08:06, kedd | Kék hírek

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták az utolsó áldozat holttestét

Verőce térségében találták meg hétfőn a település közelében több mint egy hete történt hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét