Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Március 15. 13:37, szerda | Belföld
Forrás: mti

Havazik a Mátrában

Havazik a Mátrában

Havazik a Mátrában, a Kékestetőn négy centiméteres a hó vastagsága - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdai adataiból.

A meteorológiai észlelés szerint a Kékestetőn gyengén havazik, erős a szél és zárt a ködtakaró, a hőmérséklet mínusz 1,8 Celsius-fok.

A meteorológiai szolgálat szerdán az MTI-nek küldött figyelmeztetésében azt írta, az Északi-középhegység hegyvidéki területein, illetve az ország keleti harmadában helyenként az esőt havas eső, havazás váltja fe. Síkvidéken megmaradó hótakaró nem valószínű, azonban az Északi-középhegységben 400-500 méter felett megmaradhat a hó. A magasabb csúcsokon - a Mátrában, a Bükkben és a Zempléni-hegységben - akár 10-15 centiméteres olvadozó hóréteg is összegyűlhet éjfélig.

Fotó: Időkép.hu

Címkék: havazás, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.