Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Május 28. 23:36, szombat | Helyi

Közel ötezer résztvevővel zárult a Kihívás Napja Dombóváron

Közel ötezer résztvevővel zárult a Kihívás Napja Dombóváron

Óriási öröm, hogy az oktatási, nevelési intézmények, sport- és civil szervezetek is aktív részesei voltak az eseménynek.

Elég korán kezdődött a nap a Futóegerek jóvoltából, akik a kedvezőtlen időjárás ellenére futották le a tervezett távot. A reggeli közös torna munka és tanítás előtt mindenkinek jól esett. Napközben Reizingerné Rostás Andrea, a Dombóvári Focisuli Egyesület, a Dombóvári Karate Suli, a PASZ SE Őszi Bernadett vezetésével, valamint a Jumpers Kötélugró Egyesület mozgatták meg a legkisebbeket az óvodákban. A Z2 Gym Cross edzőterem egész délelőtt fogadta az érdeklődőket, a fiatalabb generáció rendkívül jól érezte magát. A tekepálya is egész nap nyitva állt, a gimnáziumból többen is gurítottak.

Kora délután a művelődési házba a civil szervezeteket invitáltuk egy kis átmozgatásra. Szintén egész nap lehetett a Szállásréti tavon evezni a Dombóvári Hangulat Szabadidő Egyesületnek köszönhetően.

A délután folyamán a sportegyesületek edzéseiket a nap jegyében szervezték. A Lampert Gábor Edzőteremben jó kedélyű boksz edzést szerveztek a Decsi Ökölvívó Klubbal közösen. A Karászi Imre Sportcsarnokban a röplabdások, a Forgi Boksz Klub is csatlakozott a kihíváshoz, valamint az Ujvári Kálmán Sporttelepen a Bozsik program is az egésznapos verseny szellemében zajlott. A Szuhay Sportcentrumban városunk egyik legújabb díszpolgára, Fazekas Gáspár tartott közös edzést Pintér Szilárd polgármester felkérésére, így az atléták, karatékák, judosok, focisták, kosarasok és az ugrókötelesek fél órában együtt teljesítették a feladatokat. Először bemelegítés következett, majd tíz állomáson jó hangulatban teljesítette a kihívást a százharminc sportoló.
A tegnapi nap ismét egy jó példája volt a sikeres közös munkának, az összefogásnak. Köszönjük mindenkinek! Szép volt Dombóvár!

Címkék: Kihívás Napja

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.