Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2021. November 24. 14:47, szerda | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Minden 80 év feletti egy tartós élelmiszerekből álló csomagot kap

Minden 80 év feletti egy tartós élelmiszerekből álló csomagot kap

Újraszervezett Szociálpolitikai Kerekasztal, Cipősdoboz akció, ételosztás.

Tisztelt Lakosság! Kedves Dombóváriak!

Örömmel osztom meg Önökkel, hogy november 24-től minden 80 év feletti számára, közel 1000 háztartásba eljuttatunk egy tartós élelmiszerekből álló csomagot a Dombó-Csipssz Családi, Ifjúsági, Polgári Sport Szervezet közreműködésével a Miniszterelnökség támogatásával, melyhez a BGA Zrt. biztosított forrást. A csomagok kiszállításában Dombóvár Város Önkormányzata vállalt szerepet. Így igazi összefogással valósulhat meg a karácsony előtti adományozás.

Emellett újraszerveztük a Szociálpolitikai Kerekasztal működését, melynek legfőbb célja a hátrányos helyzetű, szegény családok támogatása, a betegségben szenvedők teljes körű ellátása, valamint az elesettek felkarolása.
A városban működő szervezetekkel, hivatalokkal és intézményekkel azon dolgozunk, hogy minden családba eljusson a segítség, ahol szükség van rá az év 365 napján.

Az ünnepek előtt több gyűjtés, szervezett támogatás és adományozás indult el.

Október elejétől egy éven keresztül ingyenes zöld szám áll mindenki rendelkezésére, ahol problémájára megpróbálunk megoldást találni. 06-80/496-003

November 15. és december 15. között meghirdettük a Cipősdoboz akciót. A város négy pontján várjuk az adományokat nem (fiú/lány, nő/férfi) és életkor megjelölésével: Ági Boltja – Újdombóvár, Kissler Sörfőzde – Kertváros, Ditáll Festékbolt – Ady utca és Művelődési Ház - Hunyadi tér.
Az összegyűlt csomagokat advent negyedik vasárnapján szétosztjuk három szervezet között annak érdekében, hogy a megfelelő helyekre jussanak el az ajándékok.

December 10-én országos kezdeményezésnek köszönhetően ételosztás lesz városunkban. Helyszín: Dombóvár, Ady u. 60. Baptista Tevékeny Szeretet Misszió, Új Esély Központ udvarában 14:00 – 17:00 között.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Pintér Szilárd
polgármester

Címkék: adománygyűjtés

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 29. 15:02, hétfő | Helyi

Ünnepi ruhát öltött a város

Vasárnap délután elkezdődött az adventi ünnepkör köré szervezett programsorozat Dombóváron.

2021. November 29. 10:38, hétfő | Helyi

Gasparics Zoltán a Mr. Universe, a tizenegyszeres világbajnok!

A dombóvári testépítő az N.B.B.U.I. szövetség által Spanyolországban, Valenciában megrendezett 38. testépítő világbajnokságon szerezte legújabb világbajnoki győzelmét.

2021. November 26. 14:44, péntek | Helyi

Visnyei József Alapítványt hoztak létre Attalában

dr. Sipos Lajos szőlőnemesítő, Gölle Község Díszpolgára kéréssel fordult Bodó Imre dombóvári helytörténészhez, hogy vegye fel a kapcsolatot Attala község önkormányzatával egy alapítvány létrehozásával kapcsolatban.

2021. November 26. 11:05, péntek | Helyi

Drog az urnák között Tamásiban

A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott.