Városlista
2024. július 12, péntek - Izabella

Hírek

2023. Június 04. 09:37, vasárnap | Helyi

Több mint hétezer résztvevővel zárult a Kihívás Napja Dombóváron

Több mint hétezer résztvevővel zárult a Kihívás Napja Dombóváron

Az oktatási, nevelési intézmények, sport- és civil szervezetek is aktív részesei voltak az eseménynek.

Elég korán kezdődött a nap a Futóegerek jóvoltából, akik a kedvezőtlen időjárás ellenére futották le a tervezett távot. A reggeli közös torna munka és tanítás előtt mindenkinek jól esett. Napközben Reizingerné Rostás Andrea aerobik oktató, a Dombóvári Focisuli Egyesület, a Dombóvári Kosárlabdasuli, a Forgi Box Club Ökölvívó Egyesült, a Dombóvár 2004. Egyesület, a Dombóvári Karatesuli Egyesület, a Dombóvári Sportiskola Egyesület, a Dombóvári Amatőr Röplabda Club, a Dombóvári Vasutas Atlétikai és Szabadidő Egyesület valamint a Jumpers Kötélugró Egyesület mozgatták meg az érdeklődőket.

Volt közös séta a Szigeterdőben, de az idősek otthonában és az óvodákban is tartott Reizingerné Rostás Andrea pulzusnövelő tornát. A Z2 Gym Cross edzőterem délelőtt fogadta az érdeklődőket, a fiatalabb generáció rendkívül jól érezte magát. A tekepálya is egész nap nyitva állt, ahol a Dombóvári Spartacus Szövetkezeti Sportegyesület várta az érdeklődőket.

Reggel és délután a Farkas Attila Uszoda kinyitotta kapuit az érdeklődők előtt, s ingyenes úszási lehetőség biztosított mindenkinek.

Az önkomrányzat és hivatala dolgozói reggel közös tornával kezdték a napot, így mindenki nagyobb intenzitással vethette bele magát a napi teendői elvégzésébe.
A Szállásréti tavon lehetőség nyílt evezni a Dombóvári Hangulat Szabadidő Egyesületnek köszönhetően. A délután folyamán a sportegyesületek edzéseiket a nap jegyében szervezték. A Lampert Gábor Edzőteremben jó kedélyű boksz edzést szerveztek. A Buzánszky Jenő Sportkomplexumban a Dombóvári Amatőr Röplabda Club játékosaival lehetett edzeni, a Forgi Box Club is csatlakozott a kihíváshoz, valamint az Ujvári Kálmán Sporttelepen a Bozsik program is az próbaedzések szellemében zajlott.

A Szuhay Sportcentrumban városunk egyik legújabb díszpolgára, Miszlai József tartott közös edzést Pintér Szilárd polgármester felkérésére, így az atléták, karatékák, judosok, focisták, kosarasok és az ugrókötelesek tizenöt percben együtt teljesítették a feladatokat.

A Kihívás Napja ismét egy jó példája volt a sikeres közös munkának, az összefogásnak.

Címkék: Kihívás Napja

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 11. 20:57, csütörtök | Helyi

Mecsekről a Fehérvár ralira

Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal.

2024. Július 10. 11:23, szerda | Helyi

Tanácsok kánikulában

2024. július 12-én (péntek) 24.00 óráig az ország egész területére vonatkozóan III. fokozatú hőségriasztást rendeltek el.

2024. Július 10. 09:45, szerda | Helyi

Folytatódik a szúnyoggyérítés vármegyénkben

Tolna vármegyében 54 településen összesen 9825 hektáron védekeznek a rovarok ellen.

2024. Július 08. 13:30, hétfő | Helyi

Elfogták a dombóvári sorozattolvajt

Elfogták a dombóvári rendőrök azt a környékbeli férfit, aki május vége óta legalább négy bűncselekményt követhetett el a városban.