Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2023. Június 04. 09:37, vasárnap | Helyi

Több mint hétezer résztvevővel zárult a Kihívás Napja Dombóváron

Több mint hétezer résztvevővel zárult a Kihívás Napja Dombóváron

Az oktatási, nevelési intézmények, sport- és civil szervezetek is aktív részesei voltak az eseménynek.

Elég korán kezdődött a nap a Futóegerek jóvoltából, akik a kedvezőtlen időjárás ellenére futották le a tervezett távot. A reggeli közös torna munka és tanítás előtt mindenkinek jól esett. Napközben Reizingerné Rostás Andrea aerobik oktató, a Dombóvári Focisuli Egyesület, a Dombóvári Kosárlabdasuli, a Forgi Box Club Ökölvívó Egyesült, a Dombóvár 2004. Egyesület, a Dombóvári Karatesuli Egyesület, a Dombóvári Sportiskola Egyesület, a Dombóvári Amatőr Röplabda Club, a Dombóvári Vasutas Atlétikai és Szabadidő Egyesület valamint a Jumpers Kötélugró Egyesület mozgatták meg az érdeklődőket.

Volt közös séta a Szigeterdőben, de az idősek otthonában és az óvodákban is tartott Reizingerné Rostás Andrea pulzusnövelő tornát. A Z2 Gym Cross edzőterem délelőtt fogadta az érdeklődőket, a fiatalabb generáció rendkívül jól érezte magát. A tekepálya is egész nap nyitva állt, ahol a Dombóvári Spartacus Szövetkezeti Sportegyesület várta az érdeklődőket.

Reggel és délután a Farkas Attila Uszoda kinyitotta kapuit az érdeklődők előtt, s ingyenes úszási lehetőség biztosított mindenkinek.

Az önkomrányzat és hivatala dolgozói reggel közös tornával kezdték a napot, így mindenki nagyobb intenzitással vethette bele magát a napi teendői elvégzésébe.
A Szállásréti tavon lehetőség nyílt evezni a Dombóvári Hangulat Szabadidő Egyesületnek köszönhetően. A délután folyamán a sportegyesületek edzéseiket a nap jegyében szervezték. A Lampert Gábor Edzőteremben jó kedélyű boksz edzést szerveztek. A Buzánszky Jenő Sportkomplexumban a Dombóvári Amatőr Röplabda Club játékosaival lehetett edzeni, a Forgi Box Club is csatlakozott a kihíváshoz, valamint az Ujvári Kálmán Sporttelepen a Bozsik program is az próbaedzések szellemében zajlott.

A Szuhay Sportcentrumban városunk egyik legújabb díszpolgára, Miszlai József tartott közös edzést Pintér Szilárd polgármester felkérésére, így az atléták, karatékák, judosok, focisták, kosarasok és az ugrókötelesek tizenöt percben együtt teljesítették a feladatokat.

A Kihívás Napja ismét egy jó példája volt a sikeres közös munkának, az összefogásnak.

Címkék: Kihívás Napja

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 12:48, kedd | Helyi

Breaking! Krausz Ferenc kapja a fizikai Nobel-díjat!

Krausz Ferenc, Pierre Agostini és Anne L\'Huillier kapja idén a fizikai Nobel-díjat.

2023. Október 03. 10:14, kedd | Helyi

20 dombóvári érem az athéni világbajnokságon

Kiválóan szerepeltek a Dombóvári Karatesuli versenyzői, a három nap alatt a 10 fős csapat összesen 20 érmet szerzett Görögországban, az Athénban megrendezett világbajnokságon:

2023. Október 02. 20:41, hétfő | Helyi

Gázpalack robbant fel egy lakásban Dombóváron

Felrobbant egy 11,5 kilogrammos gázpalack vasárnap délelőtt Dombóváron, egy Zrínyi utcai 4 emeletes, 50 lakásos panel társasház egyik első emeleti garzonlakásában.

2023. Október 02. 08:33, hétfő | Helyi

Ötödször is Tieger Endre győzött a Fogatvágta döntőjében

A Fogatvágta döntőjében hárman álltak rajthoz, az első helyezést ötödször is Tieger Endre és ifj. Tieger Endre párosa nyerte el a Dombóvár Sütvényi ménes színeiben.