Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2023. Június 27. 08:56, kedd | Helyi

Újra körbemotoroztuk a Balatont

Újra körbemotoroztuk a Balatont

Már hetedik alkalommal rendeztük meg dombóvári szervezéssel a Babetta Túrát.

Idén is körbemotoroztuk 2 nap alatt a Balatont régi retró kis- és nagymotorokkal. Ami minden évben garantált: a jó hangulat és sok élmény, a Balaton, na meg a sok-sok szerelés.

Idén viszont már 80 fővel jöttünk össze az ország több pontjáról, és ismét elmondhatjuk, hogy nemzetközi rendezvény lett, hiszen csatlakoztak hozzánk a Felvidékről is. Ami még meglepő, hogy minden induló végig tudott robogni, azaz beért a célba. Ilyen korábban még nem történt. Ez talán az időjárásnak is köszönhető, hiszen idén a megszokott forróság helyett inkább fáztunk, mint melegünk lett volna. Ez pedig jobban kedvezett a túlnyomó részben Babettákból álló mociknak. Voltak viszont idén is Simsonok, Rometek, MZ-k, stb.

Első napon Révfülöpig motoroztunk a szállásra, ahol a többség a szállót vette igénybe, de egyesek sátraztak is. Akik nem siettek, a második napon 15 órakor értek vissza a kiindulási pontra, ami idén is Siófok volt. Már évek óta nem kérdés, jövőre folytatjuk!

Balogh László Roland

Címkék: babetta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.